TENERIFE

Tenerife is het grootste Canarische eiland en wordt het eiland van de eeuwige lente genoemd. De temperaturen schommelen in de winter rond 23° en in de zomer rond 28°. Tenerife is gemakkelijk bereikbaar en een vlucht duurt +- 4 uur. Tenerife typeert zich door haar variërende landschappen en haar vulkaan Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje.

Eigendommen

Je kan Tenerife o.w.v. haar klimaat opdelen in twee gebieden. Het Noorden van Tenerife is kouder en vochtiger, het Zuiden is droger en zeer zonnig. Om die reden zijn wij in het Zuiden van het eiland en vooral langsheen de Zuidwest kust actief. Ons aanbod bestaat uit zowel bestaand vastgoed als uit nieuwbouw.

NATUURPARKEN

Ontdek o.a. het nationaal park El Teide met zijn waanzinnige maanlandschap. Reserveer tijdig je plaats op de kabelbaan en laat je brengen tot het hoogste punt van deze natuurlijke wolkenkrabber. Ideaal om af te sluiten met een Teide By Night. Tenerife is namelijk de 3e beste plek ter wereld om de sterrenhemel te bewonderen!

THEMAPARKEN

De grootste themaparken op Tenerife zijn ongetwijfeld Siam Park en Loro Parque. Siam Park is door TripAdvisor benoemd tot beste waterpretpark ter wereld, gevolgd door Dubai en Australië. Loro Parque is een prachtige dierentuin waar u volop kan genieten van verschillende shows. Het is mogelijk een duoticket aan te kopen.

STEDEN & CULTUUR

Het is zeker de moeite het eiland te verkennen en de lokale cultuur op te snuiven. Ontdek de gezellige pleintjes, steegjes en verschillende kleuren van gevels in de mooie steden zoals La Laguna, La Orotava en Santa Cruz de Tenerife. Daarnaast kan u per boot vanuit Tenerife gemakkelijk de andere eilanden ontdekken.

WATERSPORT & GOLF

El Médano is ongetwijfeld de windsurf spot van het eiland, gezien zijn gunstige ligging en brede zandstrand. Daarnaast zijn er tal van goede golfsurf spots, zoals in het toeristische Las Américas. Misschien wilt u het rustiger aandoen en boekt u een boottocht of kayak om dolfijnen en walvissen te spotten. Tenerife beschikt ook over prachtige golfbanen voor onze golfliefhebbers. Eén van de befaamste is de Abama Golf Course.

WANDELEN & FIETSEN

Verlaat eens een keertje de toeristische badplaatsen en ontdek het veelzijdige landschap van Tenerife. Of je nu in de gebergtes je energie kwijt wil of eerder in de bossen, voor iedere wandelaar of fietser is er wat wils. De Teide maakt dat het eiland zeer geliefd is bij onze klimmers. De ontelbare wegen en prachtige uitzichten maken deze sportieve activiteit helemaal compleet.

CANARISCHE KEUKEN

Bij een goede vakantie hoort altijd lekker eten. De lokale keuken bestaat onder meer uit papas arrugadas met de mojo sauzen (foto). Hierbij past perfect een goed stuk vlees of vis, maar ook konijn is zeer gebruikelijk. Als afsluiter kan je eens de barraquito proberen. Een koffie met gecondenseerde melk en likeur 43.

Vastgoed te koop in Tenerife

 
REF. 1357
Callao Salvaje
 108 m2  2 Slaapkamers  2 Badkamers
1.040.000 €
 
REF. 1358
Callao Salvaje
 161 m2  2 Slaapkamers  2 Badkamers
1.010.000 €
 
REF. 1779
Costa Adeje
 1.070 m2  3 Slaapkamers  4 Badkamers
1.595.000 €NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons

Derdenrekening: BE84 0018 3365 5159 (BNP PARIBAS FORTIS)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via NV AXA BELGIUM
Erkend makelaar BIV 501511